40454389

Hvordan leaser du hos CM Leasing

Hvis du gerne vil lease en bil, så ring til os og så tager vi os af det hele.

Hos Clauss Møller Leasing sørger vi for det hele. Når først bil modellen er valgt, skal du ikke bruge mere tid på det i en travl hverdag. Vi finder sammen ud af, hvilken bil og løsning der passer dig og dine behov bedst. Baseret på lang erfaring, stiller vi de rigtige spørsmål omkring bil-valg, så vi får bestilt den helt rigtige model, der modsvarer dine krav.  

Vi står for indkøb af bilen, og kan også sørge for den rette indretning, montering af kran eller dekorering af reklamer f.eks. Det eneste du skal er, at være klar til at modtage nøglen, når vi leverer bilen, og så er du kørende.

Lettere kan det ikke blive. 

  • "Vi kan absolut kun anbefale Clauss Møller Leasing. Vi har nu brugt Clauss til at finde og lease 3 biler til vores virksomhed. Clauss har endvidere hjulpet os af med 1 af vores gamle biler.  Vi er kommet med vores ønsker til Clauss, som så fundet bilen i den ønskede farve og med de ønskede specifikationer, samt sørget for at vi har fået den bedst mulige leasingaftale.Samarbejdet med Clauss sparer os for tid, samtidig med at vi får god og uvildig rådgivning i forhold til vores behov." Alex Malm, P. Winther Jespersen A/S